Muzica


Chris Rea

Un vis devenit realitate, sa mergem la un concert Chris Rea, in Romania. Asa cum ne-am asteptat vocea si chitara lui Chris Rea au lasat fara cuvinte Sala Palatului, plina pana la refuz. Sunetul a fost incredibil! Ca niste ascultatori impatimiti asteptam toate piesele de pe toate albumele, ceea ce clar, nu avea cum sa se intample. Ne-a parut rau ca lumea sa incalzit abia spre sfarsitul concertului, din pacate.
Ne numaram printre cei care au asteptat mult vreme concertul lui Chris Rea. Asteptam sa cante toate piesele dupa toate albumele…. Evident acest lucru nu sa intamplat dar la unele piese precum “ Julia” si “Josephine” a avut o abordare de concert cu totul deosebita, superba! Publicul a fost cald, stiindu-i toate piesele pe de rost. Sunetul a fost incredibil! Un tip simplu fara mofturi de mare vedeta, un chitarist si cantaret de exceptie!
La iesirea de la concert, chit ca ningea si viscolea si a trebuit sa dezapezim masina, nimic nu ne mai deranja, aveam o asa stare de bine, stare care a tinut toata seara iar duminica ne-am trezit in aceeasi stare de bine si de gratie. Aici cred ca este meritul unui mare artist, sa poata sa iti creeze aceasta stare pe care o gasesti mult timp si in care nu poti sta mult in ea. Viata e asa cum este. Daca iti creeaza o asemenea stare, rolul lui ca artist sa incheiat..
Cateva poze din concert…

Cateva din picturile lui Rea care pe langa pasiunea masinilor de curse mai are timp si se si pricepe sa picteze…

&lt

A. G. Weinberger
. Zi ploioasa de toamna, vant, vreme in care te intrebi ce sa faci? Daca esti si meteodependent e si mai rau. Hmm ar merge un blues… dar nu oricum si orice asa ca hai la AGW la concert. Blues-ul si AGW a adunat in sala tineri de 17, 40 si 60 de ani… asta mi se pare fantastic si emotionant.
Concertul a avut in deschidere o trupa de dansatori, ceva deosebit, apoi a inceput AGW cu “ Break the man”, “Don’t kill the melodie”, “ Nothing but the blues” si altele la fel de minunate.

PB184432 copy

PB184441 copy

PB184453 copy

PB184457 copy

20.10.2009… Concert ZZ TOP… noua ne-a placut! Mult!

20102009058 copy

20102009056 copy

20102009059 copy

Formatia Modern din Oradea. Cine mai stie ceva de acesti artisti, va rugam lasati un mesaj.

P7073521 copy

P7073525 copy

P7073526 copy

P7073527 copy

P7073529 copy

 

2 Responses

  1. I wanted to thank you for this great read!! I definitely enjoying every little bit of it I have you bookmarked to check out new stuff you post

  2. My business impressed by the way you covered this topic. It’s not frequently I come across a blog with captivating articles like yours. I will note your feed to keep up as much as now together with approaching revisions.Just striking and do uphold up the great.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: