Ingrediente:
– 2 sau 3 verze
– 1 sau 2 pungi de tortellini
– 1 ardei rosu
– 1 ceapa rosie
– 1 sau 2 legaturi de marar
– piper
– sare
Se pune ceapa cu ardeiul in uleiul incins si se calesc 1-2 minute. Se poate adauga si putin morcov sau pastarnac, toate dupa gust.
Se pun tortellini la fiert in apa clocotita cu putina sare timp de 10 minute.
In timp ce se fierb tortellini se taie varza fideluta si se toaca mararul.
Se pune varza peste ceapa si ardeiul calite si se tin pe foc pana se inmoaie putin varza. Se sareaza, se adauga mararul dupa care se introduce in cuptorul incins. Se scoate varza si se adauga tortellini dupa ce acestea au fost scurse de apa. Se amesteca si se mai da un pic la cuptor.
Se pot folosi si taitei de casa taiati mai subtiri sau mai grosi. Unele retete sunt taitei cu varza adica cantitatea de taitei este mai mare decat cea de varza, unele sunt varza cu taitei adica cantitatea de varza mai mare decat cea de taitei.
Hi from Marseille, France – We know for sure that our French members will appreciate what you are writing here with this post, Varza cu taitei sau tortellini Jurnal de calatorii. This is the reason why your website, https://jurnaldecalatorii.wordpress.com/calatorii-gastronomice/varza-cu-tortellini is now promoted on our best website list – check it by yourself on http://www.prix-maison-en-bois.fr/top-sites/. Congratulations for your hard work
Thanks.