Supa crema de ciuperci


Ciupercile spalate si curatate

Ciupercile spalate si curatate

Supa crema de ciuperci se face la fel ca supa crema de ardei copti, numai ca in loc de ardei copti punem ciuperci.

Fierbem legumele in apa sarata dupa care le lasam la racit atat legumele cat si apa in care au fiert.

Ciupercile calite cu morcov si ceapa

Ciupercile calite cu morcov si ceapa

Separat intr-un vas destul de mare punem ceapa taiata dupa preferinta, mai mica sau mai mare nu conteaza ca tot va fi data prin blender la un moment dat, impreuna cu ciupercile taiate (spalate si curatate de coaja in prealabil) in 3 in patru, si le lasam sa scada. Luam pe o farfurie cateva bucatele de ciuperci si cateva felii de morcov fierte si le lasam de-o parte.

Dam prin blender legumele si ciupercile si adaugam apa care sa lasat de cand am calit ciupercile apoi daca mai e cazul din apa in care au fiert legumele. Punem supa crema la foc mic si o lasam sa fiarta 5-10 minute. Adaugam acum cele cateva bucatele de morcov si ciuperci.

Legumele fierte

Legumele fierte

Cand se serveste se adauga ulei, smantana si obligatoriu patrunjel.

Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: