Club Vila Bran


Cazare – Obiective turistice si activitati

Pasim pentru prima data in complexul, clubul, Vila Bran. Prezentarea clubului, cum ii place receptionerei sa-l numeasca, dureaza cateva minute, timp in care ne este aratata si camera.  Facand rezevarea doar cu 2 ore inainte ne multumim cu singura camera libera, care de altfel nu arata rau.  Ne este pusa la mana cate o bratara personalizata cu numele clubului cu care o sa avem acces gratuit la toate activitatile: piscine, sala de jocuri, teatru, concerte, saune si jacuzzi in aer liber, etc. Clubul are 11 vile si in jur de 114 camere, o mini zoo, 4 piscine, o pista de alergare, un mini parc istoric, terase, sala de teatru, sala de jocuri, teren de tenis J, toate intinzadu-se pe deal unde deplasarea se face pe scari. In extra seson camera este 100 lei fara mic dejun iar in sezon poate ajunge la 210 lei. Obiective turistice in zona: Castelul Bran (care se si vede de pe terasele clubului) Cheile Gradistei, Pestera si Cheile Dambovicioarei, Cetatea Rasnov. Ca si activitati se organizeaza tot felul de concursuri, concerte, piese de teatru, tir cu arcul, tiroliana etc. Este un loc amenajat si ptr team building si training-uri.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Impresii si ponturi

Camera este foarte curata,  si serviciile foarte bune in intreg complexul, au animatori care te intreaba daca si ce mai doresti si care au grija de copii in spatii rezervate special lor. Am vazut 2 piese (scurte) de teatru – comedii de Cehov, unde la intrare am fost intampinati cu sampanie (din partea casei). Seara la 10 a fost un  concert cu Gheorghe Gheorghiu si foc de tabara cu vin fiert.  Vara piesele de teatru se joaca in amfiteatru in aer liber. Rezervarea trebuie facuta din timp pentr ca este un loc foarte cautat in sezon. Restaurantul este foarte mare parter si etaj cu 2-3 terase din care una foate mare. In cadrul complexului nu ai voie cu mancare din afara acestuia. Poti servi tot ce este specific zonei cas, urda, branza de burduf, carnati de casa, pastrama, tuica.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Sfaturi pentru cei care vor sa viziteze

La cei 100 lei in extra sezon -200 lei in sezon pentru camera mai trebuie adaugati ceva banuti, pentru ca micul dejun nu este inclus si preturile la restaurant sunt mari. O cafea de 40 ml  Julius Meinl 7 lei, un ceai 9 lei, o ciorba  13 lei, 14 lei 100 gr de pastrav.  Nu pare mult cand le comanzi, doar cand vine nota. Cei care nu pot urca scari sa aleaga alt loc, orice ai vrea sa vizitezi urci cobori ..toata ziua. Camerele nu au aer conditionat si frigider.  

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ce ne-a placut/ce nu ne-a placut

Ne-a placut linistea, dar repet am fost pe 16 Feb, peisajul, faptul ca ti se ofera atatea posibilitati de a petrece timpul, veveritele de la mini zoo … care spargeau fantastic de repede fisticul, cerbii, jacuzii in aer liber, teatrul, salteaua tare,  curatenia de peste tot, piscinele si mai ales privelistea! Ne-a placut ca in fiecare zi se organizeaza diverse evenimente de care esti informat.

Nu ne-a placut mancarea si nu ptr ca era scumpa ci pentru ca era sarata. Mult prea sarata, dar probabil este specific zonei. Luminile din tot complexul sunt slabe, muzica la restaurant mult mult prea tare si total neadecvata. Drumurile de acces sunt pline de gropi. Accesul intre majoritatea cladirilor din complex se face numai pe scari, ceea ce pentru mine nu a fost tocmai relaxativ J Accesul la internet nu este disponibil peste tot. M-a scos din minti bratara care se pune la mana ptr accesul gratuit la servicii si activitati drept ptr care nu am purtat-o. Era dintr-un material ce parea a fi o hartie impermeabila care ma gadila si manca. Nici ideea in sine de a-mi pune o bratara cu numele clubului nu imi surade.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

2 Responses

  1. Merita fiecare banut zona Branului. Aerul curat si starea de bine pe care ti-o da natura nu poate fi inlocuita cu nimic.

    • Corect! Sunt multe locuri in Romania care merita vizitate si respectate.
      Multumim de vizita si te mai asteptam sa descoperi locuri frumoase pe blogul nostru.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: