Serbarile Cetatii Oradea


La inceputul lunii iulie Oradea serbatoreste zilele Cetatii, campanie de promovare a acestui monument. Muzica medievala, plimari pe cai, balci, muzica uneori chiar prea usoara..expozitii, slujba ecumenica, mesteri artizani, concursuri de dans medieval…ai cum petrece timpul cateva zile la serbarea Cetatii.

P7073490 copy

Te poti bucura de mancaruri unguresti si nemtesti, clatite uriase si foarte bune. A fost si un concert de muzica irlandeza dar un concert al unei trupe oradene ma fascinate pur si simplu. O trupa de oameni trecuti de 60 de ani ce cantau Queen, Dire Straits, Led Zeppelin, Joe Cocker din anii ‘ 60 pana in ’90.. bravo lor. Vreau sa le amintesc numele: Modern….domnilor felicitari!

P7073529 copy

Despre cetate va recomand http://www.cetateaoradea.ro , despre atmosfera de la serbare va spun ca daca va place genul de serbari in aer liber aici va fi minunat pentru a petrece ceasuri intregi de rasfat.

P7073521 copy

P7073455 copy

Cazarea … la prima vizita in Oradea am stat in 1 Mai, la doi pasi de Oradea, aproape de Baile Felix, la pensiunea Adela… M-am simtit de parca deranjam, parca mi se facea un favor pentru care trebuia sa fiu recunoscatoare, lenjerie schimbata doar la cerere, gunoiul din camera de asemenea.. mizer.. Apoi am stat la Hotelul Impero…eee altceva.. mancare foarte buna, aer conditionat in camera, iti schimbau prosoapele zilnic, aeriseau camera zilnic, curatenie in cel mai mic detaliu..

P7073429 copy

P7073486 copy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: