Vama Veche


Vama Veche, este localitate de frontiera, aici aflandu-se un important punct de trecere frontiera spre Bulgaria. O localitate mica, situata la cativa km sud de 2 Mai, a fost mereu un loc cautat de tineri datorita atmosferei de nonconformism si din 2003 festivalului de muzica rock Stufstock.
Statiunea se gaseste la doar cativa kilometri de Mangalia.

_2123928 copy

Cazarea se face in mare parte in casele satenilor dar exista si un camping bine utilat pe plaja. In ultima vreme au aparut si vile specializate in turism in care gradul de comfort este mai ridicat.

P8150517 copy

Plaja este relativ buna si ca si la Costinesti. Un reper care da o nota originala orizontului nautic il reprezinta o veche epava aflata la cateva sute de metri de mal. In Vama te intampina atmosfera specifica… oameni cu fruntile descretite, relaxare, o stare generala de “briza”. In Vama Veche esti liber.. in primul rand nu trebuie sa iti faci griji de acele personaje care te vaneaza in permanente si te judeca.. aici poti sa faci ce vrei, toata lumea are chestii mai bune de facut decat sa te urmareasca pe tine. Si fiecare isi face de lucru cum poate…

P5017967 copy

De fiecare data ne despartim atat de greu de Vama…

IMG_3220 copy

P5017859 copy

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: